Koyotl
Nederland
Om Koyotl te kunnen spelen heb je de
Adobe Flash Player met een minimale versie van 10.0.

Voor jouw browser schijnt deze niet te zijn geïnstalleerd!

Wat is het browserspel Koyotl?


Koyotl is een gratis browserspel waarin jij het opneemt tegen de schurk die zich de macht van de vijf elementen wil toe eigenen. Jij bent de uitverkoren stammenkrijger die in dit fantasie avontuur de gene bent die de wereld moet redden. Je wordt hiervoor ondergedompelt in een groot fantasie avontuur en een fantastische 3D wereld die je zal betoveren. Er wacht een enorm grote wereld vol met wilde gevechten op je.

Het gratis browserspel Koyotl is zonder download en gratis in een web browser te spelen. Je kunt het zo op elk moment en overal via het internet spelen. Wanneer je wilt. Koyotl is een van de browsergames die je gratis in je browser kunt spelen.
Registreren is simpel en zonder kosten. Daarnaast kun je na een login direct met het avontuur beginnen. Het rollenspel is een complex browserspel waarbij je een eigen karakter kunt instellen. Er staan enorm veel mogelijkheden tot je beschikking om je eigen speel karakter uniek te maken.
Koyotl hoort tot het genre van 3D browsergames en is een rollenspel. Dankzij de 3D technologie die dit browserspel gebruikt kun je echt de rol van je karakter inleven. Het browserspel wordt door Upjers aangeboden en is online gratis te spelen. Koyotl bezit een fantastische fantasie wereld die met meer dan 400 verschillende gebieden tot een enorme online wereld behoren.

Bij het 3D rollenspel Koyotl stap je in de schoenen van een echten stammenkrijger. Je duikt in een fantasie wereld, die je met 3D, actie en avontuur zal betoveren. Voordat je daadwerkelijk in de wereld van Koyotl rond kunt stappen moet je een karakter maken. Je hebt de volgende volken tot je beschikking.

De volken die dit browserspel rijk is zijn:
- Beren
- Raven
- Dassen
- Hagedissen
- Coyotes (Premium ras)
- Kariboe (Premium ras)

De verschillende rassen beheersen ook een van de 5 verschillende elementen die een centrale rol in dit fabelachtige avontuur spelen:

- Beren beheersen het element vuur
- Raven beheersen het element vorst
- Dassen beheersen het element steen
- Hagedissen beheersen het element zuur
- Coyotes beheersen het element bliksem
- Kariboe beheersen het element zuur

Nadat je een karakter hebt gekozen geef je hem nog een naam, een kleur en een gezicht. Daarna is je karakter er klaar voor om de wereld van Koyotl te verkennen. Je word direct vanaf het begin van dit avontuur opgeleid tot stammenkrijger. Dat betekend dat je vanaf het begin de basis van het spel leert. Daarna word je in de enorm spannende wereld van Koyotl losgelaten. Je start vanuit de stad der drie Winden met diverse avonturen.
Door het voltooien van opdrachten (Quests), die je naar de verschillende gebieden van de wereld van Koyotl sturen. Verbeter je karakter en leer tegelijk meer over de wereld van Koyotl. Elke afgesloten quest word beloond. Er zijn diverse wapens, uitrustingen, dranken en items die je kunt vinden of door het voltooien van quests. In de stad der drie Winden zijn er tevens nog verschillende mogelijkheden zoals handelaars, de arena (voor gevechten en veldslagen) en het Altaar der Goden (voor betoveringen). Het centrale knooppunt voor nieuwe opdrachten is de hal der Oudststen. Je word constant op nieuwe avonturen gestuurd, die je geen minuut laten wachten!

Spannende avonturen wachten op jouw. Avonturen die rondom de geschiedenis van Koyotl draaien. De quests die je hierbij krijgt zullen dieper in de historie en achtergrond duiken dan dit verhaal. Er wachten duizenden buitengewone schepsels op je!


Je kunt je bij het gratis browserspel Koyotl volledig ongedwongen in een indianen en fantastische fantasy wereld duiken, die je het gewone leven even laten vergeten. Deze enorme wereld heeft veel verborgen avonturen en verassingen die allemaal op jouw wachten. Koyotl maakt het je mogelijk om als uitverkorene in deze wereld rond te lopen en van de ondergang te redden.

Je hoeft voor het verkennen van deze gigantische 3D fantasie wereld niet heel erg in te spannen. Diverse quests en verhaal lijnen sturen je langs alle verschillende gebieden die dit online spel rijk is. Onder de 3D browsergames zet Koyotl definitief een standaard. Het browserspel Koyotl wacht reeds op je, de nieuwe uitverkorene. Jij zal de spannende avonturen beleven en de wereld van Koyotl redden. Registreer je nu kratis en duik in de fantasie wereld van Koyotl.

Het verhaal van het browserspel Koyotl

De geschiedenis van het gratis browserspel Koyotl.

De stammenkrijgers en sjamanen van Koyotl heten je welkom! Wie heeft vroeger niet als kind al eens de wens of droom gehad om indiaantje te spelen? Zo heeft elk kind vroeger ooit wel een rollenspel gespeeld en dankzij een fantastische fantasie een wereld gecreeërd heeft waarin hij of zij heerlijk kon spelen. En precies hier treed het gratis te spelen rollenspel Koyotl in. Het fantasie actie avontuur combineert diverse elementen in een fantastisch online spel. In Koyotl duik je in een wereld vol met legendarische verhalen. Jij bent de held die de wereld van het kwaad mag bevrijden. zijn eigen verhaal in deze wereld schrijft.

Aan het begin van deze wereld, toen de elementen nog jong en onstuimig waren was de wereld van Koyotl nog onherbergzaam en gevaarlijk. De elementen vuur, vorst, bliksem, zuur en steen maakten het leven op de wereld vrijwel onmogelijk. De dierlijke volken die vanaf het begin van de aarde op de aarde leefden voelden zich hierdoor genoodzaakt om onder de grond te leven. Tot deze volken behoorden de beren, de dassen, de hagedissen, de raven, de coyotes en de kariboe.

De elementen waren onstuimig en werden door de goden in totems opgesloten, tenminste een groot deel van hun kracht. De totems werden onder de volken verdeeld.

De oppergod, Sotugnangu, overlegde eerst wie er in contact met de sjamanen kon komen. Hij besloot om als visioen te verschijnen. Het eerste visioen toonde de sjamanen waar ze de totems konden vinden. Het tweede visioen bevat inhoud wat ze met de totems te maken hadden.

Alle volken met uitzondering van de Koyoten volgde het visioen. Koyotl verzette zich in eerste instantie niet uit egoïstische of met kwade bedoelingen. Hij dacht dat de totem bij hem veiliger opgeborgen was.

Er was echter een kleine bijwerking, die de volken meer en meer beinvloedde: Een klein deel van de kracht van het element kan grip krijgen op de drager van het element en naarmate de tijd vordert neemt deze kracht toe.

Dit veranderde Koyotl langzaam en zeker omdat hij de totem altijd bij zich droeg. Hij werd steeds gulziger en boosaardiger maar ook sterker als de anderen.

Het volk van de hagedissen kwan er op een gegeven moment achter en ze besloten de oorlog te verklaren aan de coyoten. Alleen op deze manier kunnen ze Koyotl stoppen. De oorlog werd met behulp van de beren en de goden gestopt. De twee aanvoerders van beide volken eindigden in een duel waarbij de totem van Koyotl in 4 delen barste.

En precies hier kom jij met je nieuwe karakter in het gratis browserspel Koyotl binnen.

Het rollenspel Koyotl laat je in een enorme wereld vol met verrassingen duiken, die je niet meer los laten. Onder de 3D browsergames is het rollenspel Koyotl met de mytische indianen setting en de fantastische fantasie wereld echt uniek. Het spel laat je op vele manieren je eigen karakter ontwikkelen. Door veel moet en bekwaamheid zal je vele avonturen in het browserspel Koyotl mee mogen maken.

Jij bent de held, de uitverkorene die Koyotl in dit rollenspel kunt stoppen! Ga nu direct van start en wordt de stammenkrijger die de geesten van de voorouders reeds voorspeld hebben! Red de fanatastische 3D wereld van het kwaad!

De mogelijkheden van het 3D browserspel Koyotl!

Bescherm de unieke 3D-wereld van Koyotl!
Je start in dit gratis actie rollenspel als aanvoerder van een stammenoorlog. Het online spel Koyotl zal je op het begin langzaam gaan voorbereiden op de zware taken die je staan te wachten. Als je de proef als stamkrijger doorstaan hebt word je in reuze 3D wereld van het het online spel losgelaten. Hier wachten je vele uitdagingen die je zult leren te beheersen.

Conditie en verbeteringen van je karakter in het online spel!
In de loop van het spel vind je talrijke tegenstanders , wapens en uitrustingen. De wapens en uitrustingen kun je gebruiken om je karakter sterker te maken. Je hebt ook de mogelijkheid de wapens en uitrustingen te laten betoveren en vaardigheden te leren, om extra aanvallen te ontgrendelen enz.

Succes in het rollenspel!
Door het vervullen van opdrachten, het belegeren van tegenstanders, het verzamelen van items enz. krijg je steeds meer succes in het spel. Deze kun je via je karaktermenu bekijken.

Schermutselingen(PvP) en gevechten!
Het gratis browserspel Koyotl geeft elke stamkrijger de mogelijkheid om in de arena gevechten aan te gaan met andere spelers in het spel om zijn krachten te meten of om samen te strijden tegen de ontelbare vijanden en zo te overleven. De stammenoorlog worden door de schermutselingen tussen de stamkrijgers uitgevochten totdat er een winnaar vaststaat.

De stad der drie Winden!
Dit is de centrale stad, waar je nieuwe opdrachten krijgt en waar je kunt handelen enzv. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle en moedige stamkrijger te worden.

De stam
Als stamkrijger heb je de mogelijkheid om een stam te betreden of zelf een stam op te richten. Bij de stammen kun je meerdere vaardigheden leren. Je stam kan ook een oorlog voeren tegen een andere stam, die dan in de arena uitgevochten worden.

Een legendarisch en mythisch browserspel!
Er zijn ontelbare opdrachten die je moet vervullen om de fantastische wereld van Koyotl te beschermen. Vecht in de arena met andere spelers en bewijs dat je de beste en sterkste bent. Vorm je karakter met hoogwaardige en zeldzame wapens en uitrustingen om nóg beter en sterker te worden. Het unieke rollenspel Koyotl biedt je onder de gratis online spellen een fantastische 3D verhalenwereld, die je laat betoveren. Vorm je eigen karakter in dit fantasie actie rollenspel en bewijs dat je moedig bent. Stap nu in de wereld van het onlinespel Koyotl en red de wereld! Je bent uitverkoren!

Wil je ook nog graag andere gratis online spellen van Upjers spelen? Op het spellen portaal www.Upjers.com kun je zeker iets vinden!
Rondleiding

Wachtwoord vergeten?

Portaal login

Centrale login met je portaal account. Heb je nog geen account op het portaal? Klik hier!

Login

Wachtwoord vergeten?