Koyotl
Nederland

Wat is het browserspel Koyotl?


Koyotl is een gratis browserspel waarin jij het opneemt tegen de schurk die zich de macht van de vijf elementen wil toe eigenen. Jij bent de uitverkoren stammenkrijger die in dit fantasie avontuur de gene bent die de wereld moet redden. Je wordt hiervoor ondergedompelt in een groot fantasie avontuur en een fantastische 3D wereld die je zal betoveren. Er wacht een enorm grote wereld vol met wilde gevechten op je.

Het gratis browserspel Koyotl is zonder download en gratis in een web browser te spelen. Je kunt het zo op elk moment en overal via het internet spelen. Wanneer je wilt. Koyotl is een van de browsergames die je gratis in je browser kunt spelen.
Registreren is simpel en zonder kosten. Daarnaast kun je na een login direct met het avontuur beginnen. Het rollenspel is een complex browserspel waarbij je een eigen karakter kunt instellen. Er staan enorm veel mogelijkheden tot je beschikking om je eigen speel karakter uniek te maken.
Koyotl hoort tot het genre van 3D browsergames en is een rollenspel. Dankzij de 3D technologie die dit browserspel gebruikt kun je echt de rol van je karakter inleven. Het browserspel wordt door Upjers aangeboden en is online gratis te spelen. Koyotl bezit een fantastische fantasie wereld die met meer dan 400 verschillende gebieden tot een enorme online wereld behoren.

Bij het 3D rollenspel Koyotl stap je in de schoenen van een echten stammenkrijger. Je duikt in een fantasie wereld, die je met 3D, actie en avontuur zal betoveren. Voordat je daadwerkelijk in de wereld van Koyotl rond kunt stappen moet je een karakter maken. Je hebt de volgende volken tot je beschikking.

De volken die dit browserspel rijk is zijn:
- Beren
- Raven
- Dassen
- Hagedissen
- Coyotes (Premium ras)
- Kariboe (Premium ras)

De verschillende rassen beheersen ook een van de 5 verschillende elementen die een centrale rol in dit fabelachtige avontuur spelen:

- Beren beheersen het element vuur
- Raven beheersen het element vorst
- Dassen beheersen het element steen
- Hagedissen beheersen het element zuur
- Coyotes beheersen het element bliksem
- Kariboe beheersen het element zuur

Nadat je een karakter hebt gekozen geef je hem nog een naam, een kleur en een gezicht. Daarna is je karakter er klaar voor om de wereld van Koyotl te verkennen. Je word direct vanaf het begin van dit avontuur opgeleid tot stammenkrijger. Dat betekend dat je vanaf het begin de basis van het spel leert. Daarna word je in de enorm spannende wereld van Koyotl losgelaten. Je start vanuit de stad der drie Winden met diverse avonturen.
Door het voltooien van opdrachten (Quests), die je naar de verschillende gebieden van de wereld van Koyotl sturen. Verbeter je karakter en leer tegelijk meer over de wereld van Koyotl. Elke afgesloten quest word beloond. Er zijn diverse wapens, uitrustingen, dranken en items die je kunt vinden of door het voltooien van quests. In de stad der drie Winden zijn er tevens nog verschillende mogelijkheden zoals handelaars, de arena (voor gevechten en veldslagen) en het Altaar der Goden (voor betoveringen). Het centrale knooppunt voor nieuwe opdrachten is de hal der Oudststen. Je word constant op nieuwe avonturen gestuurd, die je geen minuut laten wachten!

Spannende avonturen wachten op jouw. Avonturen die rondom de geschiedenis van Koyotl draaien. De quests die je hierbij krijgt zullen dieper in de historie en achtergrond duiken dan dit verhaal. Er wachten duizenden buitengewone schepsels op je!


Je kunt je bij het gratis browserspel Koyotl volledig ongedwongen in een indianen en fantastische fantasy wereld duiken, die je het gewone leven even laten vergeten. Deze enorme wereld heeft veel verborgen avonturen en verassingen die allemaal op jouw wachten. Koyotl maakt het je mogelijk om als uitverkorene in deze wereld rond te lopen en van de ondergang te redden.

Je hoeft voor het verkennen van deze gigantische 3D fantasie wereld niet heel erg in te spannen. Diverse quests en verhaal lijnen sturen je langs alle verschillende gebieden die dit online spel rijk is. Onder de 3D browsergames zet Koyotl definitief een standaard. Het browserspel Koyotl wacht reeds op je, de nieuwe uitverkorene. Jij zal de spannende avonturen beleven en de wereld van Koyotl redden. Registreer je nu kratis en duik in de fantasie wereld van Koyotl.

Het verhaal van het browserspel Koyotl

De geschiedenis van het gratis browserspel Koyotl.

De stammenkrijgers en sjamanen van Koyotl heten je welkom! Wie heeft vroeger niet als kind al eens de wens of droom gehad om indiaantje te spelen? Zo heeft elk kind vroeger ooit wel een rollenspel gespeeld en dankzij een fantastische fantasie een wereld gecreeërd heeft waarin hij of zij heerlijk kon spelen. En precies hier treed het gratis te spelen rollenspel Koyotl in. Het fantasie actie avontuur combineert diverse elementen in een fantastisch online spel. In Koyotl duik je in een wereld vol met legendarische verhalen. Jij bent de held die de wereld van het kwaad mag bevrijden. zijn eigen verhaal in deze wereld schrijft.

Aan het begin van deze wereld, toen de elementen nog jong en onstuimig waren was de wereld van Koyotl nog onherbergzaam en gevaarlijk. De elementen vuur, vorst, bliksem, zuur en steen maakten het leven op de wereld vrijwel onmogelijk. De dierlijke volken die vanaf het begin van de aarde op de aarde leefden voelden zich hierdoor genoodzaakt om onder de grond te leven. Tot deze volken behoorden de beren, de dassen, de hagedissen, de raven, de coyotes en de kariboe.

De elementen waren onstuimig en werden door de goden in totems opgesloten, tenminste een groot deel van hun kracht. De totems werden onder de volken verdeeld.

De oppergod, Sotugnangu, overlegde eerst wie er in contact met de sjamanen kon komen. Hij besloot om als visioen te verschijnen. Het eerste visioen toonde de sjamanen waar ze de totems konden vinden. Het tweede visioen bevat inhoud wat ze met de totems te maken hadden.

Alle volken met uitzondering van de Koyoten volgde het visioen. Koyotl verzette zich in eerste instantie niet uit egoïstische of met kwade bedoelingen. Hij dacht dat de totem bij hem veiliger opgeborgen was.

Er was echter een kleine bijwerking, die de volken meer en meer beinvloedde: Een klein deel van de kracht van het element kan grip krijgen op de drager van het element en naarmate de tijd vordert neemt deze kracht toe.

Dit veranderde Koyotl langzaam en zeker omdat hij de totem altijd bij zich droeg. Hij werd steeds gulziger en boosaardiger maar ook sterker als de anderen.

Het volk van de hagedissen kwan er op een gegeven moment achter en ze besloten de oorlog te verklaren aan de coyoten. Alleen op deze manier kunnen ze Koyotl stoppen. De oorlog werd met behulp van de beren en de goden gestopt. De twee aanvoerders van beide volken eindigden in een duel waarbij de totem van Koyotl in 4 delen barste.

En precies hier kom jij met je nieuwe karakter in het gratis browserspel Koyotl binnen.

Het rollenspel Koyotl laat je in een enorme wereld vol met verrassingen duiken, die je niet meer los laten. Onder de 3D browsergames is het rollenspel Koyotl met de mytische indianen setting en de fantastische fantasie wereld echt uniek. Het spel laat je op vele manieren je eigen karakter ontwikkelen. Door veel moet en bekwaamheid zal je vele avonturen in het browserspel Koyotl mee mogen maken.

Jij bent de held, de uitverkorene die Koyotl in dit rollenspel kunt stoppen! Ga nu direct van start en wordt de stammenkrijger die de geesten van de voorouders reeds voorspeld hebben! Red de fanatastische 3D wereld van het kwaad!

De mogelijkheden van het 3D browserspel Koyotl!

Bescherm de unieke 3D-wereld van Koyotl!
Je start in dit gratis actie rollenspel als aanvoerder van een stammenoorlog. Het online spel Koyotl zal je op het begin langzaam gaan voorbereiden op de zware taken die je staan te wachten. Als je de proef als stamkrijger doorstaan hebt word je in reuze 3D wereld van het het online spel losgelaten. Hier wachten je vele uitdagingen die je zult leren te beheersen.

Conditie en verbeteringen van je karakter in het online spel!
In de loop van het spel vind je talrijke tegenstanders , wapens en uitrustingen. De wapens en uitrustingen kun je gebruiken om je karakter sterker te maken. Je hebt ook de mogelijkheid de wapens en uitrustingen te laten betoveren en vaardigheden te leren, om extra aanvallen te ontgrendelen enz.

Succes in het rollenspel!
Door het vervullen van opdrachten, het belegeren van tegenstanders, het verzamelen van items enz. krijg je steeds meer succes in het spel. Deze kun je via je karaktermenu bekijken.

Schermutselingen(PvP) en gevechten!
Het gratis browserspel Koyotl geeft elke stamkrijger de mogelijkheid om in de arena gevechten aan te gaan met andere spelers in het spel om zijn krachten te meten of om samen te strijden tegen de ontelbare vijanden en zo te overleven. De stammenoorlog worden door de schermutselingen tussen de stamkrijgers uitgevochten totdat er een winnaar vaststaat.

De stad der drie Winden!
Dit is de centrale stad, waar je nieuwe opdrachten krijgt en waar je kunt handelen enzv. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle en moedige stamkrijger te worden.

De stam
Als stamkrijger heb je de mogelijkheid om een stam te betreden of zelf een stam op te richten. Bij de stammen kun je meerdere vaardigheden leren. Je stam kan ook een oorlog voeren tegen een andere stam, die dan in de arena uitgevochten worden.

Een legendarisch en mythisch browserspel!
Er zijn ontelbare opdrachten die je moet vervullen om de fantastische wereld van Koyotl te beschermen. Vecht in de arena met andere spelers en bewijs dat je de beste en sterkste bent. Vorm je karakter met hoogwaardige en zeldzame wapens en uitrustingen om nóg beter en sterker te worden. Het unieke rollenspel Koyotl biedt je onder de gratis online spellen een fantastische 3D verhalenwereld, die je laat betoveren. Vorm je eigen karakter in dit fantasie actie rollenspel en bewijs dat je moedig bent. Stap nu in de wereld van het onlinespel Koyotl en red de wereld! Je bent uitverkoren!

Wil je ook nog graag andere gratis online spellen van Upjers spelen? Op het spellen portaal www.Upjers.com kun je zeker iets vinden!

AGV en consumenteninformatie - Nieuwe herroeping

§ 1 Conclusie van het contract
(1) Deze algemene voorwaarden zijn de inhoud van de relatie tussen Upjers GmbH & Co.KG, Hafenstraße 13, 96052 Bamberg (exploitant) en de gebruikers (gebruiker) van de online diensten (de diensten). De algemene gebruikersvoorwaarden zijn slechts een deel van het contract indien de exploitant schriftelijk akkoord gaat. Met de registratie van de gebruiker voor deze diensten, (d.w.z. door het versturen van een verzoek om een toegang te creëren (een account te openen) en met het inloggen op het platform, gaat de gebruiker akkoord met deze algemene voorwaarden. Voor het verdere gebruik van de diensten tellen ook de toekomstige voorwaarden. De algemene voorwaarden gelden voor het gebruik van de diensten, toekomstige contracten, offertes, diensten en leveringen van de exploitant.

(2) De gebruikersvoorwaarden worden uitsluitend op het spelersportaal van Upjers en op de respectievelijke website van het spel/services bekend gemaakt. Deze gebruikersvoorwaarden kunnen op een opslagmedia worden opgeslagen, of uitgeprint. Op schriftelijke aanvraag kunnen de gebruikersvoorwaarden echter ook toegestuurd worden.

(3) Naast deze gebruikersvoorwaarden gelden de actuele toepasselijke spelregels en instructies voor de huidige service, die op de website van het desbetreffende spel aangegeven staan.

(4) De services zijn uitsluitend voor gebruik van de speler (Volgens §13 BGB) zelf. Het gebruik van de diensten is uitgesloten voor financieel gewin of andere commerciële doeleinden. Het gebruikersrecht geldt voor alle personen die op het moment van de aanmelding een leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Minderjarigen zijn enkel gerechtigd tot gebruik van de services wanneer er voorafgaande aan de inschrijving er toestemming is van de wettelijke voogd.

(5) Op het moment van aanmelding verzekerd de gebruiker uitdrukkelijk zijn meerderjarigheid en handelingsbekwaamheid. D.w.z. - bij minderjarigheid- dat er toestemming is van de wettelijke voogd.

(6) De gebruikersvoorwaarden begint met de aanmelding van de gebruiker voor de werkelijke dienst van de exploitant en door de acceptatie van de goedkeuring van de verklaring van de exploitant door het creëren van een toegang (account). Het eindigt met de beëindiging van het gebruikersaccount, zoals door de verwijdering van zijn account of door blokkering of verwijdering van het account door de exploitant, en door opzegging door de exploitant.

(7) Met het versturen van het aanmeldingsformulier, komt er een bindende overeenkomst tot stand tussen gebruiker en de exploitant (hieronder valt ook “het verzoek om een account te openen”). Daarom zal de gebruiker ook alle velden van het aanmeldingsformulier volledig en naar waarheid invullen.

(8) De in deze algemene voorwaarden genoemde overeenkomst tussen de exploitant en de gebruiker van de dienst komen pas na het accepteren van de gebruiker door de exploitant tot stand. Het aanvragen van een account wordt door de exploitant via de elektronische weg onmiddellijk bevestigd op het door de gebruiker opgegeven email-adres. De ontvangstbevestiging hiervan vormt geen onderdeel van de bindende acceptatie van de gebruikersovereenkomst. Deze bevestiging kan echter worden gecombineerd met de verklaring van aanvaarding.

(9) Er wordt uitdrukkelijk gewezen op het herroepingsrecht van de gebruiker. Deze wordt beschreven in §4.

§ 2 Omvang van de levering en de diensten
(1) De exploitant geeft de gebruiker de mogelijkheid de deelname aan zijn diensten, in zijn huidige hoedanigheid te gebruiken, middels het toegankelijk stellen via internet. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de technische eisen voor deelname aan de diensten.

(2) De gebruiker heeft geen aanspraak op gebruik van de diensten van de exploitant. De exploitant behoud zich dan ook uitdrukkelijk het recht voor, een aanmelding tot een of meerdere diensten zonder gegronde redenen te weigeren of te beperken.

(3) De exploitant garandeert niet, dat de diensten aan de verwachtingen van de gebruiker voldoen. Expliciet geeft de exploitant geen garantie dat de diensten aan het beoogde doel van de gebruiker voldoen.

(4) De gebruiker wordt erop gewezen, dat een voortdurende en een volledige beschikbaarheid van diensten voor de gebruikers niet mogelijk is. De exploitant waarborgt een gegarandeerde beschikbaarheid van de diensten, gedurende 92% (tweeënnegentig procent) gemiddeld per jaar. Uitgezonderd voor tijden wanneer de servers ontoegankelijk zijn via het internet, door technische of andere problemen die niet kunnen worden beïnvloed door de exploitant (overmacht, schuld door derden, enz.), en de perioden waarin werk en/of routinematig-onderhoud doorgevoerd wordt. De exploitant kan de toegang tot de diensten beperken, als het gaat om de veiligheid van het netwerk, met name het vermijden van ernstige storingen van het netwerk, software of de opgeslagen gegevens.

(5) De diensten zijn voortdurend onderhevig aan verdere ontwikkeling, aanpassing en verandering. Om deze reden, kan de exploitant de inhoud, optische, technische en andere weergaves van haar diensten ten alle tijde aanpassen. Een claim van de gebruiker om te voldoen aan bepaalde technische voorwaarden of situaties is niet mogelijk. De gebruiker heeft enkel het recht de diensten te gebruiken in zijn huidige vorm. De gebruiker kan zich niet beroepen op de weergave van de diensten ten tijde van het tot stand komen van de gebruikersovereenkomst. De exploitant behoudt zich het recht voor, het leveren van de diensten zonder opgaaf van redenen, ten alle tijde te kunnen staken. Na deze keuze, kan de gebruiker in dat geval zijn vooruitbetaalde kosten voor eventuele extra diensten (Premium eenheid) terugvorderen, of als tegoed laten wegzetten bij andere diensten van de exploitant. Terugbetaling van gelden zijn enkel mogelijk als de betaling hiervan in de laatste vier weken voor het beëindigen van de dienst plaats vond. Overige vorderingen van gebruiker wegens het opheffen van de dienst zijn uitgesloten.

(6) Hints, tips en adviezen tegen het einde van de diensten, die de exploitant en zijn medewerk(st)ers zoals zijn plaatsvervangende agenten en zelfstandige werknemers verlenen, zijn niet bindend. De gebruiker is niet gerechtigd op enige vorm van compensatie uit de nadelen die hieruit kunnen voortvloeien.

(7) Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de voorwaarden van de diensten, zijn de ter beschikking gestelde diensten van de exploitant kostenvrij. De bepalingen van §3 "Premium eenheid" blijven hierdoor onaangetast.

§3 Premium eenheid, aanvullende diensten en betalingsvoorwaarden
(1) De exploitant biedt haar gebruikers de mogelijkheid een zogenoemde Premium eenheid (Coins, Diamanten, Kolen, Kronen, Cacaobonen etc) te kopen voor echt geld bij verschillende diensten. De kosten van deze Premium eenheden zijn op de website van de dienst aangegeven. Een aankoop van deze eenheden valt onder aparte voorwaarden die via een aparte pagina en duidelijk omschreven aankoopproces (koopovereenkomst) vermeld zijn. Het aankoopproces is voltooid door op de "kopen" knop te klikken. Door hierop te klikken bevestigd de gebruiker een juridisch bindende intentie verklaring die hem of haar verplicht de respectievelijke kosten te betalen bij het afsluiten van dit contract.

(2) Met behulp van deze Premium eenheid heeft de gebruiker de mogelijkheid om enkele aanvullende diensten te gebruiken in vergelijking met een normaal account. Het kopen van additionele diensten is geen apart contract slechts een eenzijdige verplichting (koopovereenkomst) van de gebruiker zoals geschreven in lid 1 van paragraaf 3. De exacte omschrijving van de aanvullende diensten, en de hoeveelheid benodigde Premium eenheid voor die aanvullende dienst , is te vinden op de website van de respectievelijke dienst, en varieert afhankelijk van de dienst. De Premium eenheden zijn alleen geldig voor de dienst waarvoor ze zijn gekocht en zijn niet overdraagbaar. De geldigheid van de Premium eenheid is beperkt tot 12 maanden vanaf de aankoopdatum.

(3) Voor de aanvullende diensten gelden in aanvulling op deze voorwaarden, de gebruikersbeschrijvingen als aanvullende voorwaarden. De exploitant behoudt zich het recht om de aard, omvang en inhoud van de aanvullende diensten te veranderen. De exploitant behoudt zich, in het bijzonder, het recht voor, gedurende de verdere ontwikkeling en aanpassingen, enkele diensten te wijzigen, niet meer aan te bieden en/of deze kosteloos in de diensten te integreren.

(4) Een verplichting tot aankoop van Premium eenheden bestaat er niet. De extra diensten kunnen uit eenmalige extra's bestaan, of tijdelijke beperkt zijn. Tijdelijke beperkte opties verdwijnen weer na het verstrijken van de geboekte tijd, en kunnen dan verlengd worden als de dienst nog steeds door de exploitant aangeboden wordt.

(5) Een terugbetaling of tegoed voor gekochte en het gebruik van de aanvullende diensten door het gebruik van Premium eenheden, is niet mogelijk. Dit is niet van toepassing als de diensten volgens het bepaalde in §4 opgeheven zijn. Dit is ook niet van toepassing indien de diensten, de geboekte aanvullende diensten door de gebruiker, door de exploitant worden gewijzigd tijdens de afgesproken gebruiksduur van de overeenkomst, worden ingezet of gratis aangeboden. Indien de gebruiker voor het toekomstige gebruik betaald heeft voor aanvullende diensten (met Premium eenheid Coins, Kolen, Diamanten, etc) en deze niet kan gebruiken door toedoen van de exploitant. (bijv. beëindiging van de voordelen, permanente onbeschikbaarheid van de aanvullende diensten, het opnemen van de aanvullende diensten in de gratis diensten), zal de exploitant naar keus van de gebruiker andere aanvullende diensten aanbieden, dan wel het tegoed terug betalen (vastgestelde waarde van de Premium eenheid) aan de gebruiker. De gebruiker behoudt dan het recht om het contract voor de aanvullende onbruikbare diensten, met onmiddellijke ingang te beëindigen. Verdere aanspraken door de gebruiker zijn niet mogelijk.

(6) Voor het gebruik van aanvullende diensten, is de exploitant gerechtigd kosten in de vorm van de Premium eenheden van te voren in rekening te brengen. De kosten voor de Premium eenheden worden bij het afsluiten van het contract, dat wil zeggen met bevestiging van de Premium eenhedenaankoop, onmiddellijk opeisbaar. De exploitant biedt verschillende betalingsmogelijkheden. De gebruiker heeft niet het recht om van de exploitant andere betaalmethoden te verlangen of het recht hierop te eisen. De vergoedingen worden geïnd volgens de keuze van de gebruiker. De gebruiker wordt uitdrukkelijk erop gewezen dat de aanbieders van betaaldiensten, afhankelijk van de gekozen betaalmethode voor de exploitant, deze het te vorderen bedrag direct afschrijven, (enkel dat deel dat door de gebruiker wordt goedgekeurd) en naar de rekening van de exploitant wordt bijgeschreven. Indien de gebruiker bij de exploitant een vordering doet tot terugbetaling of restitutie van de kosten , kan deze vordering enkel gedaan worden over het door de exploitant netto ontvangen bedrag. Het door de betaaldiensten ingehouden bedrag is niet bij de exploitant te verhalen.

(7) In geval van wanbetaling, is de exploitant gerechtigd, de aanvullende diensten op te heffen, alsmede per direct de toegang tot het account van de gebruiker te blokkeren. De verplichting van de gebruiker tot betaling blijft echter ongewijzigd bestaan.

(8) Ontstane kosten van de exploitant, door de gebruiker verantwoordelijk ontstane gedrag voor annulering of terugboeken van betalingen, die betaald de gebruiker aan de exploitant. De exploitant is gerechtigd de kosten, tezamen met het oorspronkelijke bedrag, terug te vorderen.

(9) Een vordering aan de exploitant, kan de gebruiker alleen doen met onbetwiste en met een rechtsgeldige vastgestelde tegenvordering. De gebruiker kan zijn terugbetalingsrecht alleen doen gelden wanneer zijn tegenvordering op hetzelfde contract is gebaseerd. De toewijzing van vorderingen van gebruiker tegen de exploitant aan derden zijn uitgesloten. De toewijzing van de vorderingen van de gebruiker tegen de exploitant aan derden is uitgesloten.

§4 Annuleringsvoorwaarden
Herroepingsrecht:

U kunt uw overeenkomst binnen 14 dagen zonder opgave van redenen schriftelijk (bijv. per brief, fax,e-mail) intrekken. De termijn begint na ontvangst van deze schriftelijke kennisgeving, maar niet vóór het sluiten, ook niet aan onze verplichtingen op grond van Art. 246 §2 in verband met §1, paragraaf 1 en 2 EGBGB en ook niet onze verplichtingen op grond van §312 e lid 0.1 S.1 BGB in samenhang met artikel 246, §3 EGBGB. Voor de beëindiging van de overeenkomst is het voldoende, de annulering tijdig te versturen. De opzegging moet worden gezonden aan:


upjers GmbH & Co. KG
Hafenstraße 13
96052 Bamberg

FAX: 0951/510980102
E-Mail: mail@upjers.com


Gevolgen:

In het geval van een daadwerkelijke annulering, worden de ontvangen diensten door beide partijen teruggezonden en eventuele voordelen die eventueel zijn verworven, vrijgegeven. Kunt u de ontvangen voordelen van Upjers GmbH & CoKG niet of in een verslechterde toestand teruggeven, moet u UpjersGmbH & Co.KG compensatie bieden voor de waarde. Dit kan ertoe leiden dat de contractuelebetalingsverplichtingen voor de periode tot de intrekking, toch moeten worden voldaan. Verplichtingen om de betalingen terug te betalen dienen binnen 30 dagen te geschieden. De termijn begint voor u met de verzending van uw annulering, voor ons vanaf de ontvangst.

Bijzondere opmerking

Uw annulering vervalt voortijdig indien de overeenkomst van beiden kanten, op uw uitdrukkelijke verzoek, is nagekomen.

Einde Herroepingsrecht

§5 In gebreke blijven/ garantie aanspraken

(1) De exploitant biedt de gebruiker toegang tot de diensten en aanvullende diensten, zoals ze in de huidige versie beschikbaar zijn. De gebruiker kan geen aanspraak maken op vrijstelling of een composities nuttig voor een bepaalde toestand/ functionaliteit van de diensten en aanvullende diensten.

(2) De gebruiker is zich ervan bewust dat de exploitant de tot beschikking gestelde software die benodigd is voor het leveren van de diensten (zoals alle software) nooit volledig foutloos kan zijn. Van in gebreke blijven is dan ook enkel sprake als de speelbaarheid ernstig en door nalatigheid veroorzaakt gestoord wordt.

(3) Ter bescherming van de gebruiker, en in het bijzonder voor bewijsvoering, wordt de gebruiker aanbevolen dat alle klachten schriftelijk (via fax, brief of e-mail) aan de exploitant worden gericht.

(4) Uitgesloten van iedere claim op vergoeding zijn storingen die veroorzaakt worden door externe omstandigheden (overmacht, enz.) die niet onder de verantwoordelijkheid van de exploitant vallen. Of door de gebruiker verantwoordelijk exploitatie fout of niet door de exploitant uitgevoerde of niet toe te schrijven aan het aangaan van aanpassingen of andere manipulaties.

(5) Juridische garanties worden niet geaccepteerd door de exploitant, tenzij uitdrukkelijk anders schriftelijk is overeengekomen.

§6 Aansprakelijkheid
(1) Zover de exploitant zijn diensten gratis aanbiedt is de aansprakelijkheid beperkt tot schade voortvloeiend uit opzet of grove nalatigheid.

(2) Zover de exploitant zijn diensten voor een vergoeding aanbiedt is hij onbeperkt aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit opzet of grove nalatigheid. Bij lichte nalatigheid is de exploitant alleen aansprakelijk in bij het breken van contractuele verplichtingen of schending van de plichten. Ook zogenoemde kardinale verplichtingen in de zin van de rechtspraak zijn zulke plichten die de uitvoering van de overeenkomst mogelijk maken en op de naleving van de gebruiker vertrouwen.

(3) Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheid zijn niet van toepassing bij schade aan lijf en leden. Verder zijn ze niet van toepassing indien de schade is gebaseerd op de schending van een fundamentele of essentiële contractuele verplichting of schending van een overeenkomst. De aansprakelijkheid van de exploitant op grond van de wet productaansprakelijkheid, alsook in het kader van §44a TVG blijft onaangetast.

(4) De aansprakelijkheid bij schending van fundamentele of essentiële contractuele verplichtingen in ieder geval beperkt tot de voorzienbare schade.

(5) De te verwachten schade is beperkt tot het bedrag van €20 per account.

(6) Bovenstaande uitsluitingen van de aansprakelijkheid en beperkingen zijn eveneens van toepassing met betrekking tot de aansprakelijkheid van aandeelhouders, werknemers, medewerkers, moderators, operators en andere vertegenwoordigers van de exploitant, met name betreffende ten behoeve van de persoonlijke aansprakelijkheid van de aandeelhouders, werknemers, medewerkers, moderators, operators en andere vertegenwoordigers van de exploitant.

(7) De exploitant distantieert zich uitdrukkelijk van de inhoud van alle pagina's, die door directe of indirecte verwijzingen (“Links”) op de sites van de exploitant voorkomen. De exploitant is niet verantwoordelijk voor de inhoud en de daaraan gekoppelde websites. Voor de inhoud van deze sites, zijn enkel de eigenaars van de respectievelijke sites zelf verantwoordelijk. Controles van de gekoppelde gegevens zullen door de exploitant niet worden gedaan. Overtredingen van de vreemde inhoud aan de van toepassing zijnde wetten zijn niet bekend bij de exploitant. Bij een dergelijke melding zal de link vanzelfsprekend per direct verwijderd worden.

(8) Een verandering in de bewijslast ten nadele van de gebruiker is niet verbonden met de bovengenoemde verordeningen

§7 Plichten van de gebruiker
(1) De gebruiker is verplicht, zijn inloggegevens voor de diensten geheim te houden. Het doorgeven aan derden is niet toegestaan.

(2) De gebruiker verbindt zich ertoe om slechts een account te gebruiken voor elke spel op 1 server op hetzelfde moment. Het gebruik van meerdere accounts op 1 server (het zogenoemde multi-accounting) is niet toegestaan.

(3) Het gebruik van externe scripts, of programma's ter automatiseren van het gebruik van de diensten (zogenoemde bots) zijn voor de gebruiker niet toegestaan.

(4) Het is de gebruiker niet toegestaan om een voordeel te behalen in het spel door programmeerfouten of hiaten (de zogenaamde bugs). Reeds verkregen voordelen kunnen door de exploitant worden vereffend dan wel teruggedraaid. De gebruiker houd daadwerkelijke of moedwillig veroorzaakte bugs of onregelmatigheden geheim, en stelt de exploitant onmiddelijk op de hoogte van het bestaan hiervan.

(5) De gebruiker is eraan gebonden, bij het gebruik van de diensten, geen plaatjes, links, namen, woorden of andere uitingen van beledigende, politieke, reclamedoeleinden, seksistische, pornografische, of andere moreel verwerpelijke of aanstootgevende inhoud te gebruiken. In het bijzonder geen racistische evenals rechts- of links-extremistische inhoud te verspreiden. Bovendien verplicht de gebruiker zich om geen gebruik te maken van wettelijk beschermde begrippen, namen, afbeeldingen of foto’s. In geval van twijfel dient de gebruiker de door de exploitant aangeduide inhoud onmiddellijk te verwijderen. Anders heeft de exploitant het recht deze zelf te verwijderen.

(6) De aanwijzingen van de exploitant en zijn medewerkers, net als die van zijn moderators en vrijwilligers moeten door de gebruiker opgevolgd worden. Dit geldt in het bijzonder voor de aanwijzingen van de Admins en moderators, van de bij de betreffende dienst behorende forums.

(7) Een verwijtbare schending van de bovengenoemde taken geeft de exploitant het recht van onmiddellijke uitsluiting van de gebruiker van verdere deelname aan het desbetreffende dienst en het blokkering of verwijdering van het betrokken account van de gebruiker. Een terugbetaling of een vervangende waarde voor een of meerdere accounts op het moment van blokkering of verwijdering, gebeurt niet. Ook de creditering van Premium eenheid of reeds geboekte aanvullende diensten zullen niet vergoed worden.

§8 Opheffen account
(1) De gebruiker heeft het recht, zijn deelname aan enkele, meerdere, of alle diensten ten alle tijde zonder opgaaf van redenen en zonder opzegtermijn te beëindigen.

(2) De exploitant heeft het recht, enkele, meerdere, of alle diensten ten alle tijde zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen, indien de diensten worden aangepast.

(3) Als de gebruiker vooraf via Premium eenheden extra diensten voor een bepaalde looptijd heeft gekocht dan is voor deze looptijd het recht van de gewone opzegging uitgesloten.

(4) Het recht van beide partijen om op elk tijdstip door welke oorzaak ook, de overeenkomst voor het gebruik van de (aanvullende) diensten te beëindigen, blijft onaangetast door de bovengenoemde voorschriften.

(5) Indien de exploitant gebruik maakt van zijn recht tot opzegging uit bijzondere grond, van de (aanvullende) diensten van de overeenkomt, worden de gebruikers de door hen vooraf betaalde Premium eenheden voor zover niet ten gelde gemaakt, terug betaald, of als tegoed gegeven. Verdergaande aanspraken van de gebruiker zijn uitgesloten, tenzij anders overeengekomen in deze voorwaarden.

(6) De exploitant is in het bijzonder, doch niet uitsluitend gerechtigd gebruik te maken van het opheffen van de diensten op bijzondere grond, indien:
- de gebruiker met het betalen van de overeenkomst, met een bedrag van tenminste 5 euro in gebreke blijft, en ondanks tweevoudige aanmaning niet betaald heeft,
- De gebruiker opzettelijk de regels schendt en ondanks de herhaaldelijke waarschuwing hiermee doorgaat. Een waarschuwing is niet noodzakelijk indien voor de exploitant gedrag werkelijk ontoelaatbaar is, hetzij in het geval van ontoelaatbaar gedrag. (bijv. Meerdere accounts, of criminele handelingen)
- de gebruiker zijn account 4 weken lang, en ondanks een herinnering, niet gebruikt heeft.

(7) Wanneer op een platform van de diensten, niet de mogelijkheid bestaat, de beëindiging door een specifieke functie te bewerkstelligen, moet een opzegging schriftelijk gebeuren, waarbij e-mail ook als schriftelijk geaccepteerd word. Een bijzondere grond tot opheffing dient steeds met opgaaf van redenen te zijn.

(8) Vanwege technische redenen moet er bij het definitieve opzeggen van een gebruikersaccount steeds rekening gehouden worden met een vertraging van enkele dagen.

(9) In het geval van een terechte beëindiging door de exploitant, wegens gegronde redenen, heeft de gebruiker geen recht op verdere toegang of terugvorderen van tegoeden of extra diensten.

§9 Schriftelijk
Ondergeschikt aan deze algemene voorwaarden, zoals wijzigingen, aanvullingen en opheffen van deze voorwaarden zijn alleen geldig indien schriftelijk overeengekomen. Dit geldt ook voor de verandering van schriftelijke afspraken. Hierdoor worden de geldigheid van individuele of expliciete contractuele afspraken niet aangetast.

§10 Overdracht van rechten

(1) De rechten van de door de gebruiker ingestelde informatie (bv. in het kader van de aangeboden diensten) blijven van de gebruiker. Met de ingestelde informatie (bv. als onderdeel van de diensten), verleent de gebruiker Upjers GmbH& Co.KG een niet-exclusieve, gratis en vrijherroepbare licentie om deze informatie te gebruiken voor de respectieve web-/spelsite of op het platform van Upjers weer te geven, te reproduceren en te verspreiden. Hiervoor geeft de gebruiker toesteming. Er worden hierdoor geen aanvullende rechten toegekend.

(2) Deze licentie vervalt wanneer de gebruiker de relevante informatie verwijdert.

§11 Salvatorische clausule en overige zaken
(1) Indien enige bepalingen van deze algemene voorwaarden niet effectief zijn, blijft de geldigheid van de overige bepalingen onaangetast.

(2) Voor deze algemene voorwaarden, en alle op basis van deze voorwaarden afgesloten overeenkomsten, geldt het recht van de Bondsrepubliek Duitsland. Toepassing van het Weens koopverdrag op de verkoop van goederen en onenigheden met bepalingen van het Duitse internationale privaatrecht zijn uitgesloten.

(3) Voor het geval de gebruiker zijn woon- of verblijfplaats verplaatst naar een verblijfplaats buiten de Bondsrepubliek Duitsland, blijft de vestigingsplaats van de exploitant rechtsgebied. Dit geldt ook als de woon- of verblijfplaats van de gebruiker op het moment van de klacht niet bekend zijn.

(4) De exploitant behoudt zich het recht toe, om deze voorwaarden met het oog op de toekomst op elk gewenst moment aan te passen, of aan te vullen, indien zij dit nodig acht. (bijvoorbeeld aanpassing aan de wettelijke of statutaire situatie, uitbreiding van het gebruikersgebied van de exploitant enz) en de gebruiker zal daardoor naar eer en geweten niet opzettelijk benadeeld worden. Wijzigingen in deze voorwaarden zullen de gebruiker op een gepaste manier ter kennis gegeven worden. Hetzij door een mededeling bij het inloggen op een specifieke dienst in de daartoe behorende extra pagina, hetzij door het sturen van een e-mail naar het door de gebruiker opgegeven e-mail adres. In ieder geval zal de gebruiker bij de eerstvolgende login, door middel van een opvallend bericht op de hoogte gebracht worden.

(5) De gebruiker kan na de kennisgeving en binnen een (1) maand bezwaar maken tegen de verandering van de voorwaarden. Het wordt de gebruiker aanbevolen om het bezwaar schriftelijk of per e-mail te versturen, met de bewijsdoeleinden, naar de exploitant te sturen.

(6) Indien de gebruiker de veranderde voorwaarden niet binnen de termijn van een (1) maand na kennisgeving bezwaar maakt bij de exploitant of in de tussentijd verder gebruik maakt van de diensten, worden de veranderde of aanvullende voorwaarden als akkoord bevonden. Maakt de gebruiker binnen de opzegtermijn van een maand bezwaar, zijn beide partijen gerechtigd, de overeenkomst met een opzegtermijn van een (1) maand te beëindigen. Zover er niet reeds op grond van §8 een grond tot opzegging bestaat. Tot het moment van de beëindiging gelden de oorspronkelijke gebruiksvoorwaarden.

(7) Eventuele tegoeden die vóór de wijzigingen zijn aangeschaft, zullen de gebruiker verhoudingsgewijs worden vergoed, verdere aanspraken van de gebruiker zijn uitgesloten.

(8) De exploitant zal in de kennisgeving van de wijzigingen van de voorwaarden, nadrukkelijk wijzen op de mogelijkheid tot annuleren van de overeenkomst en het maken van bezwaar, over de termijn, en over de juridische gevolgen, en met name over de gevolgen van het maken van geen bezwaar.

(9) De gebruiker wordt geadviseerd om voortdurend op de hoogte te blijven van de algemene voorwaarden en het rechtmatig gebruik van de diensten.


Stand: Juni 2012

Upjers GmbH & Co. KG
Registratienummer: HRA Bamberg 10694
Postadres: Hafenstraße 13, 96052 Bamberg
Email: mail@upjers.com (geen Support)
Tel: 0951/5109080 (geen Support)
Belastingnummer: 207 269 51072
BTW-identificatienummer: DE251065630

Aanvulling: upjers Verwaltungs GmbH
Postadres: Hafenstraße 13, 96052 Bamberg
Registratienummer: HRB Bamberg 5558
Directeur: Klaus Schmitt